Om Champagneklubben

Kom med på en champagnerejse med os!

Hver måned har vi fundet ny champagne til dig, så du skal egentlig bare læne dig tilbage og nyde livet. Du kommer fx til at opleve, hvad de forskellige druer kan, hvordan 2 ens druer kan smage vidt forskelligt, hvordan forskellige produktionsmetoder påvirker champagnen, hvordan længere lagringsprocesser påvirker champagnen, hvad forskellen er på ståltanke og vintønder osv. osv. Kort sagt tager vi dig i hånden, og går en tur rundt i alle afkroge af Champagne og dennes fantastiske verden.

På trods af den store forskellighed på champagnerne, så vælger vi dem altid ud fra samme præmis – champagnen skal have noget at fortælle. Den eneste gang, hvor vi har valgt husets første cuvée, var, da den havde reservevin helt tilbage fra 1985 i sig og bliver serveret på mere end 200 forskellige Michelin-restauranter.

Fælles for de fleste har været, at produktionsantallet har været meget begrænset, hvilket betyder, at det nogle gange er muligt at købe champagnerne hos os efterfølgende – andre gange er det ikke. Hele idéen er dog, at du smager den, når du har afhentet/fået leveret, så du kan skabe en holdning til, hvad du har i flasken, da det er den eneste og sjoveste måde at du blive klogere på.

Ligesom man ikke bliver bedre til fodbold ved at kigge på en fodbold, så bliver man heller ikke klogere på champagne ved at kigge på en flaske eller et facebookpost – så af med hatten og frem med glassene.

Vi lover, det er verdens sjoveste tur at være med på, så glæd dig!